Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1864350

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jag var ute för sent med mitt inlägg. Sjödin har redan hunnit springa till sin filmstjärnas försvar. Fan tragiskt och jag finner mig själv tycka mer och mer illa om Brynäs! Trots alla tunga och orättvisa förluster genom tiderna så har jag ändå gillat Brynäs på något sätt. Det är medias fel att hans spelare filmar! Nedanstående är kopierat från länken längst ner. Om jag retar upp några Brynäsare med dessa två inlägg så försvarar jag mig med att Clark pissat mer på ert klubbmärke än vad jag någonsin gjort, plus att jag skyller på media ;)

Tommy Sjödin kritiserar medierna
Men Brynäs huvudtränare Tommy Sjödin menar att han inte reflekterade över situationen.

– Det har jag inte alls reflekterat över i dag, att han fallit lätt. Menar du den situationen framför mål? Jag vet inte om han föll som en duva, det går så fort. Jag tänkte inte på om han filmade eller inte, säger han till SportExpressen.

Överlag, tycker du att det är ett stort problem med filmningar?

– Nej, det tycker jag inte. När medierna tar upp det blir det ett problem, jag tyckte inte det var ett problem innan det började diskuteras i medierna. Det har blivit ett större problem sedan medierna började diskutera det, säger Sjödin.

www.expressen.se/sport/hockey/shl/som-ett-fageldun-det-ar-skandalost/
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Haha FYI! Jag är inte Sanny! Se länk nedan. Riktigt härligt att se att en så kallad hockeyexpert bli lika förbannad på detta osportsliga beteende som mig. Brynäs, gör er av med Clark och sluta för i helvetet att försvara honom. Ingen faller så där naturligt...verkligen ingen. Fortsätter ni stödja detta är ni en skam för sporten.

bloggar.expressen.se/sannylindstrom/2018/01/18/nu-maste-alla-ta-avstand/
Kommentera