Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1864505

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Vad sägs om denna då? Från igår. LHC-spelaren åker på en tvåa för tripping.

För att detta ska funka, att börja anmäla filmare så de kan stängas av/bötfällas, kan det ju inte ske anmälningar efter det att CMores experter tar upp en situation. Då blir det aldrig några DIF- eller SAIK-spelare avstängda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Det ser ju ut som att Salinen slänger sig för att vispa pucken i ett pass till en medspelare till vänster. Sådant ser man ju ibland, att en spelare slänger sig för att nå en puck, och det handlar ju inte om filmning eller liknande, utan en helt vanlig åtgärd.

Men har varit med om att en zebra dömt utvisning på närmaste motspelare, som inte gjort något fel. Och då har jag bedömt att zebran noterade väl ett fall och "chansade" alternativt "han hade sökt en kompensationsutvisning och där tig han den för att slippa bli fortsatt utbuad av hemmapublik".

Men lundgren åkte alltså ut för tripping? Ojoj, alltså en zebra som dömde för något han inte sett.

Intressant då om Salinen verkligen filmade så uselt, eller om han helt enkelt kastade sig för att spela puck? I min värld skulle Salinen - om Lundgren blev utvisad - varit tvungen att informera domaren om att det var en felutvisning så att den kunde tas bort - alternativt riskera strängt straff i efterhand för filmning;-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Haha jösses!! Den där var riktigt uselt utförd...förvånar mig inte att domarna köpte den ändå.
Grejen är ju att det är så himla enkelt för dem att hitta såna här situationer via social media...så de disciplinnämnden har verkligen ingen orsak till att börja bötfälla betydligt hårdare.
Kommentera