Luleå HF

115801 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1879360

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: tror det är oerhört svårt att samarbeta med en klubb i ettan då det inte är tillräckligt bra nivå för bra utveckling. Jag hoppas att Pite tar sig upp vid nått tillfälle för om inte annat att kunna se lite vettig hockey på hemmaplan och om dom fixar det skulle det vara riktigt kul om både lhf och saik skulle bidra med spelare. Som du säger Sven väldigt nära för båda klubbarna. Tror att Asplöven hade tyvärr sitt säte lite väl "långt bort" för att kunna attrahera många att flytta dit och det borde vara lättare för Pite som är en väldigt trevlig stad att bo i
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Jag håller helt med, dvs perfekt för Luleå vore ett uttalat samarbete med ett starkt Piteå i Allsvenskan.

Största hindret torde vara att bryta upp de pitekopplingar till Apan som finns och få klubben att lägga ned landskapsförräderiet.

Vi kanske får byta namn till Norrbottens Hockey innan Piteå lägger ned ambitionerna att binda upp sig till AIK-lag i Stockholm och Västerbotten.

Men troligen blir vi tvungna att släpa Delfinen till Norrfjärn innan pitborna ger med sig. Plus modifiera namnet genom att skriva lul med pit.

Ja it jär he som he skol.
Kommentera