Luleå HF

115652 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1880959

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Du hoppas att min skicklighet att förutspå matcher fortsätter? Min nästa profetia är ju att vi förlorar på ett brutalt och orättvist sätt, som alltid mot Brynäs, på fredag :)

Jag kommer dessutom att se matchen i stugan där Luleå av någon jäkla anledning sällan vinner. Vet inte om jag vågar jinxa till det med att köpa en skumpa som jag tidigare gjort då matcher ska beskådas där ute... jag brukar tjura ihop och inte röra dem vid förlust men den bubblande olycksbringaren måste bort innan nästa match börjat så den brukar motvilligt drickas upp till slut ändå. Vi får se om den kanske får stå där tills fotbolls-VM eller då nästa hockeysäsong startat.

Apropå stuga i skärgården... Visst fan är det mysigt att ha fyra byggnader på tomten under sommaren och när det kommer många gäster, men det är riktigt jävla omysigt när all förbannade snö måste skottas bort från taken :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: jag får ändra mig. Hoppas du brände all din förmåga för kvällens match och får hel fel på fredag😎

Och att du får dubbel anledning till skumpa - på fredag i Delfinen är det Luleå-Pölsan kl 16.00 följt av Luleå-Pölsan kl 19.00. Först damer , sedan herrar och vill det sig väl får 40-50 damer och herrar inleda sin sommarsemester genom samlad resa till gävliga bygder😊😜
Kommentera