Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1889351

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
zigge: Ja man får tacka och buga för att ni gjort grovjobbet åt oss med Sellgren :)
Även kul att höra ditt omdöme om honom som spelare, då jag själv bara följt honom under J-VM har jag självklart inte lika bra koll som dig på vad han är för typ av spelare. I en perfekt värld så åker han till NHL om 1-2 år så även ni får en stor del av NHL-pengarna.
Han kommer utan tvekan att få en rejält hård försäsongsträning här eftersom Bulan inte tillåter halvfart :)

Jag kommer dessutom att fortsätta hoppas på att ni tar er tillbaka till SHL. Jag är besviken på att Sedinarna inte ägnar ett sista år att försöka hjälpa er tillbaka dit ni hör hemma. De borde väl ha tillräckligt med pengar vid det här laget men klubbhjärtat saknas tydligen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Ja visst blev man besviken då Sedin's inte gör nåt sista år i Modo, MEN jag förstår dem, på det personliga/familjära planet. De är nog, likt Foppa, så tävlingsinriktade att de VILL vara på absolut topp, annars får det vara - inga halvdana laddningar. O skaderisken är väl nästan större här i Swe, med alla cth med efterfölj skallskador, tyvärr. Så, detta med deras klubbhjärta, de kommer nog ekonomiskt hjälpa Modo, likt övria NHLare. men TACK Sedins, för alla år - mest i NHL (tyvärr).
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: På tal om Sedinarna så känns det tråkigt att deras NHL karriär nu är över. En tvillingkarriär som saknar motstycke och de båda lyckades vinna poängligan en gång var också och slutade på över 1000 poäng vardera. Förmodligen kommer de att bli invalda i HoF och jag trodde personligen själv inte när de stack över till NHL att deras karriär skulle bli så framgångsrik.
Tack för all underhållning i NHL Sedinarna, hoppas att ni kommer tillbaka till MoDo och spelar upp dem igen i SHL :-)
Och snacka om magisk sista hemmamatch i Vancouver de fick också :-)
Kommentera