Luleå HF

115464 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1897607

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux:
Tittade 10 min här och där på er, man blev allt lite kär i Lundeström. Såsom laget ser kan det räcka till 3 bra kedjor som kan trumma på. Sen hur långt det räcker vet man aldrig, backsidan ser väl ok ut den med antar jag?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov:Framåt ser det ju helt ok ut, många unga spelare som kommer att ta ett steg till bl.a Lundeström, Larsson, Kovacs och E.Emanuelsson och även om jag inte är super entusiastisk över Connolly så är han ett pluss mot Hishon...Harju tycker jag tog ett bra steg framåt denna säsong jämfört med de två senaste när han slapp vara speldirigent så framåt ser det bra ut.
Det är backsidan som oroar mer...visst, Nisse slog igenom med lite buller och bång trots bara 17år gammal, bra skridskoåkning och teknik och en fara i anfallet men fortfarnade valpig i försvaret men det är ju förlåtet med tanke på hans ringa ålder.
Annars är ju Engsund vår enda försvarsklippa, känns det som när Gamm-Janne lagt av. Sondell ok fram, men mindre bra i egen zon.
Mkt kommer att hänga på Erik Gustavsson som givetvis är ett mkt bra nyförvärv men Styrman vette fan vad Skuggan tänkte på när han värvades.
Man får hoppas att Mikkelson, om han nu inte köps ut, steppar upp sig till den nivå han visat tidigare annars ser det si så där ut i egen försvarszon på backsidan.
Kommentera