Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1897605

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Heh, jo må så vara...men det kändes bara och mina förväntningar var att detta skulle bli Lundeströms genomslags säsong, men istället blev det Einars.
Lundeström besitter mkt mer hockey än vad som säsongen visade, men visst är det som du säger att han bara var 17 när säsongen började så man hade ingen press på att han SKULLE leverera och bära laget bara mer att man trodde på en högre produktion.
Mer besviken blev man på de sk transatlantiska "stjärnorna" som levererade desto mindre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Jag håller med dig om Lundeström. Det känns som att han var bättre föregående säsong, och därmed hade man lite högre krav denna säsong. Det är lätt hänt att man glömmer bort hur ung han är då han spelar mycket moget, kanske för moget till och med. Hans största problem tycker jag är att han väldigt ofta försöker hålla i pucken alldeles för länge mot betydligt starkare vuxna karlar, vilket oftast ledde till tappade puckar. Nåja, det ska bli hemskt kul att följa honom nästa säsong.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux:
Tittade 10 min här och där på er, man blev allt lite kär i Lundeström. Såsom laget ser kan det räcka till 3 bra kedjor som kan trumma på. Sen hur långt det räcker vet man aldrig, backsidan ser väl ok ut den med antar jag?
Kommentera