Luleå HF

115465 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1897830

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Jag håller med dig om Lundeström. Det känns som att han var bättre föregående säsong, och därmed hade man lite högre krav denna säsong. Det är lätt hänt att man glömmer bort hur ung han är då han spelar mycket moget, kanske för moget till och med. Hans största problem tycker jag är att han väldigt ofta försöker hålla i pucken alldeles för länge mot betydligt starkare vuxna karlar, vilket oftast ledde till tappade puckar. Nåja, det ska bli hemskt kul att följa honom nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Ja, jag tror och hoppas att han tar ett stort kliv framåt, tillsammans med Larsson och Emanuelsson...den kedjan kommer nog att bli riktigt giftig.
Och på tal om sommarvärme och solsting...ser att Green Yåååda och hans sidekick, faster Barbro, sitter och yrar på SKAIKa sidan om en hel del diverse saker.
Allt från att SKAIK spelar med över 50% av spelare från egna led (vilket är bevisat inte sant) till det att Adam Larsson är Sveriges bästa back ute i världen just nu...och att Arvidsson är Sveriges bästa forward ute i världen just nu. Dom måste verkligen ha solat för mkt X-D
Kommentera