Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1898109

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Ja, jag tror och hoppas att han tar ett stort kliv framåt, tillsammans med Larsson och Emanuelsson...den kedjan kommer nog att bli riktigt giftig.
Och på tal om sommarvärme och solsting...ser att Green Yåååda och hans sidekick, faster Barbro, sitter och yrar på SKAIKa sidan om en hel del diverse saker.
Allt från att SKAIK spelar med över 50% av spelare från egna led (vilket är bevisat inte sant) till det att Adam Larsson är Sveriges bästa back ute i världen just nu...och att Arvidsson är Sveriges bästa forward ute i världen just nu. Dom måste verkligen ha solat för mkt X-D
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Ja, det ska bli grymt kul att följa våra unga talanger men även hur det går nästa säsong för hela laget. Med facit i hand så tycker jag att starten på säsongen, plus att vi inte klarar av att slå ut Brynäs stjälpte oss under senaste sässen.
Jag är ännu lite orolig för chockbesked i stil med att Einar och Emil Larsson lämnar. Det kan ha att göra med att man inte är van vid en sån här låg omsättning i laget, men det vore underbart om vi får fortsätta bygga på det här laget nu.

Skeåsidan har jag tappat rätt mycket intresse för sedan jag blev bannad av en admin som inte ens själv följer reglerna. Enligt reglerna ska det varnas före någon bannas, men då hade han ju behövt visa mig vilken regel jag bröt mot, och sån tankeverksamhet tror jag inte att den konstant skidnödige Sofos klarar av.
Nu får han leka i fred med sina två likasinnande troll :)

För att återgå till ämnet så kan man ju bara skratta. Det är helt okay att deras favoritback och -forward är två f.d. Skeåspelare, men att för den sakens skull hävda att de är på den nivån är ju bara skrattretande xD
Jag tror inte det är solen det är fel på, nog mer en kombination av för mycket billig alkohol och trasiga DNA-stegar :P
Kommentera