Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1899122

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Sitter man så här dagarna efter VM-guldet och njuter...Nilssons fina insatser i VM var en stor bidragande orsak till VM-guldet tillsammans med förstkedjan med Zibanejad, Rakell och Janmark, som var Sveriges bästa kedja under VM.
På backsidan skötte sig Adam Larsson i det stora hela bra, förutom många onödiga utvisningar, så var han faktiskt en av av våra bästa backar under VM.
Arvidsson tycker jag personligen var rätt osynlig, visst arbetade han bra och visade kämpainsatser, men bidrog inte med så mkt framåt som man kan tyckas att han borde.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Aha, forumet är uppe nu igen. Man får väl slita sig lite från allt öldrickande i solen ett tag då :)

Anders Nilsson spelade bra då det krävdes och vi hade helt klart missat guldet med en sämre målvakt. Det kändes lite som att han spelade som övriga trekronorna, gjorde bara vad som krävdes i vissa matcher men alltid tillräckligt bra för att vinna och hade en växel till eller två att lägga in när så krävdes. Mycket bra, men inte perfekt, turnering i helhet av Luleåpojken.

Förstakedjan var underbar och håller dem högst delaktiga till att det blev guld. Framför allt Ziban har ju blivit oerhört mycket bättre sedan jag senast såg honom.

Jag håller med dig om att Adam Larsson var mycket bra, men man blev ju galen på framför allt hans många höga klubbor. Vissa ovanor från en tidigare klubb med höga klubbor som kännetecken är tydligen svåra att slipa bort :)

Arvidsson var stundtals duktig men kändes väldigt ego på isen. Tyckte han sköt många ggr när ett pass till en helt fristående lagkompis hade varit ett mycket bättre beslut.

Det var länge sedan ett VM kändes så kul att följa i TV-soffan. Vi får hoppas att det blir mindre "nej tack" under nästkommande VM-turneringar nu när OS-hockeyn är så avslagen och den där NHL-turneringen med Team Europe m.fl. känns som ett skämtjippo.
Kommentera