Luleå HF

115741 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1900714

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Ha ha ha, Apan är då för rolig.
Dagen efter att bokslutet med -3,5 millar kommit ut känner Näsan att nej nu jävlar får jag sluta med fickpingis och leverera så vi får fart på säsongskortsförsäljningen, en 1:a center måste köpas!

Och *trumvirvel* det blev fiaskospelare Olimb nyligen sparkad från Linköping! Frågor på det?
Wtf....ersätta en egen produkt Per med en svagsint, kass på rören spelandes gåhockey och svindyr norrbagge, hur tänkte Näsan där?

Bara en Apblind fan som jodå eller Apbladet PravdaNorran kan ge denna värvning godkänt.
Men inte skall jag som Luleåsupporter dissa detta nerköp nej det gör de äkta och kunniga Apfansen på Nortpowers forum bättre än mig.
Man blir glad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det är egentligen helt otroligt vilken pajasledning Skeå har som lever över sina tillgångar i ett hybrisliknande febertillstånd där de aldrig kan göra fel. Hade de åkt lika tidigt i detta slutspel som föregående hade de backat tio till femton mille istället för "bara" -3,5. Nu är det andra säsongen på raken där det inte ens hade räckt med SM-guld för att gå plus/minus noll. Utan dessa tio mille per säsong av kommunen så hade de redan försatts i konkurs och fått lira i div 2, men de fortsätter vara ett köpeslag som bara slänger pengar över sina och andras spelare.
Hur tänker då deras ledning efter två säsonger med mindre och mindre klubbkassa, oavsett resultat, medan de satt på kansliet och drack mimosas?!
Funderar de på att kanske stoppa blödningen? Icke då, i vanlig ordning så vinner de en budgivning över en legoknekt. Denna gång över Örebro och några utländska klubbar för en överbetald 32-årig norsk sillmjölke. Ja jösses...

Trevlig midsommar och skål :)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Förmodligen är Olimb svindyr och ytterligare ett bevis på att SKAIks junisled sinar, inte för att de tidiagre hållt de 50% de jiddrar om men nu blir det ännu mer legoknektar in.
Men Olimb må va en långsam och dyr spelare, men han har ändå producerat bra på SHL-nivå, förmodligen kommer han inte mer att nå den nivå han hade i Frölunda men visst tror jag att han kommer att kunna göra poäng.
Kommentera