Luleå HF

115652 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1900952

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det är egentligen helt otroligt vilken pajasledning Skeå har som lever över sina tillgångar i ett hybrisliknande febertillstånd där de aldrig kan göra fel. Hade de åkt lika tidigt i detta slutspel som föregående hade de backat tio till femton mille istället för "bara" -3,5. Nu är det andra säsongen på raken där det inte ens hade räckt med SM-guld för att gå plus/minus noll. Utan dessa tio mille per säsong av kommunen så hade de redan försatts i konkurs och fått lira i div 2, men de fortsätter vara ett köpeslag som bara slänger pengar över sina och andras spelare.
Hur tänker då deras ledning efter två säsonger med mindre och mindre klubbkassa, oavsett resultat, medan de satt på kansliet och drack mimosas?!
Funderar de på att kanske stoppa blödningen? Icke då, i vanlig ordning så vinner de en budgivning över en legoknekt. Denna gång över Örebro och några utländska klubbar för en överbetald 32-årig norsk sillmjölke. Ja jösses...

Trevlig midsommar och skål :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Hehe, det är rätt lustigt det håller jag med om. Men låt de bjuda på avdankande legoknektar, inte mig emot. Dom har säkert lagt ett högt bud på Alvarez också som förvisso inte är en dåligt spelare men högst medelmåtta och detsamma gäller Edwin Hedberg.
Det roliga blir också att höra hur dessa spelare ska räknas in som "egna produkter" för att som vanligt fuska in det där med att de kör med 50% från egna led.
Hihihihihihi
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Resultat efter nattens 1:a runda i draften (1:a rundan då de verkligen bästigaste spelarna, de som alla slåss om, väljs) utföll som nedan:

Luleå Hockey: 2st
Apan: 0 och ingen!

Ännu ett tecken på att Apans gruva sinat och att Luleå har passerat som bästigast på juniorsidan i Norr- och Västerbotten.
Halleluja!

Man blir glad!
Kommentera