Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1902919

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
pingu: Helt klart kommer Erik att bli vår viktigaste spelare i vinter i ett annars ganska tunt backmaterial i Luleå. Engsund är också en viktig kugge.
Men helt klart tror jag att Nisse kommer att blomstra ut bra kommande säsong och hoppas att Lundeström får sitt riktigt stora genombrott.
Inte för att han var dålig förra säsongen, men känns som att han kan mer än vad han visade :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Jag är försiktigt positiv, känns som backsidan är ett uppköp, Erik mot Mikkel, Nisse mot Johnston och Sellgren mot Janne, där dom tre nya sannolikt kommer vara ordinarie mot Mikkel som var den enda ordinarie förra säsongen. Känns som våra backar passar Bulans hockey bättre nu med mer rörlighet och bättre passningsspel och passningsspelet kommer att göra vårat anfallsspel snabbare, rakare och bättre. Bland forwards är det Falk ut och Connolly in vilket på förhand känns som ett litet uppköp främst med tanke på Falks svaga sista säsong. Lindkvist och Farley är väl inte lika rutinerade och stabila SHL-spelare som Hedman och Ryhdahl å andra sidan har dom skridskoåkning och rörlighet som passar bättre hos Bulan. Väldigt få nya spelare så dom flesta är redan ordentligt inkörda i våran spelide så top 6 känns realistiskt men 5-6 isf känns väl troligast.
Kommentera