Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1903121

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Peter: Visst är det nog så att vår backsida är bättre än förra säsongen, men den stora skillnaden ligger i värvningen av Erik Gustavsson, Nisse fick rätt mkt speltid redan förra säsongen....iofs så tror jag att Nisse växer minst ett steg till kommande säsong och det i sig blir ytterligare en förstärkning. Men visst hade man hoppats på årminstone en rutinerad back till åt det mer defensiva hållet. Sen får man hoppas att Sellgren, som du nämnde, och Själin kliver fram.

Framåt ser det desto bättre ut....Connolly är en förstärkning mot Hishon och Farley verkar vara intressant vad man har hört (bl.a från Jaca) med sin speed och vilja att gå på mål och kan vara klippt och skuren för Bulan hockeyn.
Med andra namn som Harju, Olausson, Cehlin, Larsson, bröderna Emanuelson, Kovacs och Lundeström så ser offensiven mkt intressant ut, nästan t.om lovande :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Nu saknas det en del folk men jag är sååå jävla sugen på att prata hockey så jag kommer med en gissad laguppställning till ikväll bara för att få snacka hockey. Erik Nisse som första backpar, sen Sondell Styrman - Engsund Själin. Linorna Kovacs Ola Cehlin - Larsson Berglund Einar - Linkan Harju Farley - Fabbe Foppa junior.
Kommentera