Luleå HF

115849 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1903799

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Ja, du har rätt: det är trist att inte se Jante aktiv nu från mobil - tänk vilka klassiker han skulle myntat och tänk vilken glädje han skulle spridit:-)

SM-gluuud skulle jag kunna tänka mig west som fader till. Typ något lag har oväntat vunnit en period varpå ett antal frozare kommer i brallan. Vilket Wesy skulle kunnat kommentera som "SM-gluuud!" Eller så körde jag bara in det i samma anda:-)

Håller med dig om Pölsan. Den kan inte förklaras. Ibland hyller jag den klubbens förmåga att vara bäst när det gäller och att gå ända in i kaklet på riktigt.

Men det Pölsan gjort mot oss kan inte förklaras. Jag brular ju tänka att det jämnar ut sig i längden, men bleknar när jag inser att det nog är satsestetiskt omöjligt att tro att någon av oss, som var med om vad de gjort mot oss, kommer ad om att vi gör detsamma mot Pölsan under vår livstid.

Vi kommer att behöva ta med oss detta i graven och inte undra på att vi alla - när vi talar Pölsan - får tusenmilablicken i ögonen; den, som bara vi, och de soldater som förgäves sökt nå Moskva under vinterkrig, känner.
Kommentera