Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1907049

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Jo, jag såg det. Det var ju tämligen klart att det skulle ske förr eller senare, eftersom highsticking misslyckats totalt när han försökt sig på att spela i NHL/KHL. Nu ska han alltså lira vidare för Apan enligt planen till dess att han nästan är 39 år gammal, och som alla inser är han något grönjävulskt överbetald.

I fyra år till kommer han att utdela jockat alltså och man kan bara hoppas på att någon änk-ligen ledsnar och spöar denne fulspelare så att han lär sig att han inte kommer undan.

Apan har alltså förlängt med båda primadonnorna Möller och highsticking och då förstår alla andra att de där - tillsammans med en tredje spelare som tvingas göra allt råslitet i linan, trots underbetalning - ska ha alla offensiva chanser inklusive vartenda PP. I somras passade ju Tim Söderlund på att dra och gick till Frölunda, eftersom han förstod att så där skulle det hålla på i många år till.

Vi såg ju när denna "OS-lina" gjorde totalfiasko av historiskt snitt i OS och helt sänkte Tre Kronor när de misslyckades hela tiden. En enda poäng av denna "OS-lina" och det var när Tre Kronors bäste poängplockare, Luleåprodukten Limpan Omark spelade fram Möller till friläge mot bur utan målvakt.

Känns ju bra för oss andra att den där OS-linan kommer att bli sämre och sämre och dessutom hindra apspelare från att få chanser.

Noterar att tränarintelligentsian satt ihop det tröga Fläskberget med två andra primadonnor - Olimb och Altonen - och vi andra tackar och tar emot igen. Vem ska ta slitet i den linan? Och vem ska idas/orka komma hem och hjälpa till i försvaret?

Det kommer att bli mycket jobb för Apans backar i år. Det gäller till att Mannekängen med spaden lyckas förbättras från sina sämre insatser senaste åren.
Kommentera