Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1907362

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
{M.Lemiux och Daddeh}: Mycket knepigt, har vi olika paltinställning? Kn det bero på att ni inte tillägnat er min teknik att tillverka den perfekta smörbrunnen?

Nå, då avleder jag genom att länka till YouTube för den som vill uppleva introduktionen i Delfinen inför matchen. SeMer hade ju den inte så känsliga hanteringen att inse att detta skulle ha sänts utan vräkte på mer reklam och Petters funderingar om han skulle ha sina blå kalsonger med gula kronor på, eller de gula med blå kronor på till matchen. Eller något liknande.

Men här för alla, oberoende av om man syltar eller osyltar palten:
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag var på matchen och kan säga att det nya introt måste upplevas på plats. Herrejomalainen vilken bautabas! Jag vet inte om de drog på lite extra volym för att det var premiär och fullsatt, men det var grymt bra ljud som skakade om hela paketet i Y-frontskallingarna haha! Det ska bli hemskt kul att se hur de vidareutvecklar hela arrangemanget, men jag hade gärna sett de Hollywoodat (fläskat) på med lite extra ljuseffekter när Luleå gör mål. Lite 3D-projiceringar hoppas också jag ligger nära i framtiden. Det rekommenderas att sätta dig på flyget upp asap för att beskåda en match på plats, eller om du föredrar så kan du åka till Skeås arena för att se spelare äntra isen genom en pappskiva och sedan åka förbi några brinnande soptunnor :)
Kommentera