Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1907408

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Vilka ligger bakom Apan, var har vi den onda kärnan?

Ja, se översta bilden nedan. Kan symboliken bli mer tydlig? Där framställs som en Gud, översteprästen, den som har den övergripande makten över sekten och påbjuder all denna soppa av lögner, främlingsfientlighet och tänkande, som får alla att tappa all sans och måtta för att som drillade robotar göra allt ont som de påstår vara "gott".

Men därutöver har han förstås en kader av präster som ser till att hans ord blir lag och speciellt framträdande har förstås varit Pea och LasseJ - de två riktigt onda bakom det mesta - följt av att de i alla aktioner driver fram ytterligare som Fläskberget, CryBert, jockar-jocke och så vidare.

Det skulle förstås inte fungera någon annanstans än i Schtaan, där alla är släkt med varandra och där de från födsel tycks utvecklas till att bli onda apor som genom en naturlag. Se nedre bilden på ett särdeles malignt exemplar och hur denne med tiden utvecklas från en lallande banjolirare till den färdiga egna slutprodukten, med en värdegrunnnnnnd, fair play-moral och politiska inställning strax till höger om Djingis Khan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Intressant med info gällande sekten.

Gällande hur aaanrik en förening är så ska man enligt monstrums-logik bortse från all historik INNAN en förening bildades formellt på pappret. Detta har de använt för att komma fram till att Luleå har NOLL hockey-historik innan 1977. Som vi alla vet har de Luleåklubbar som grundade Luleå Hockey en längre historia än det som sedemera blev Skaik. Så även på den punkten vinner vi egentligen.

Nåväl, om vi då ändå ska använda monstrumens enfaldiga definition på "historik" bifogar jag 2 länkar från Ratsit. Vad jag kan se registrerades Skellefteå AIK Hockey 1985. Luleå Hockey registrerades tydligen 1978. Det innebär att vår förening har funnits 7 år längre än deras enligt den definitionen. Vilken förening som låg till grund för att bilda dagens Skellefteå AIK, och hur länge den har funnits är ointressant enligt deras logik. Formellt registrerades DAGENS Skellefteå AIK nämligen först 1985.

Dom har tydligen samma "flexibla" definitioner på vad som menas med "från bygden" som de har gällande en förenings "ålder" och "anrika historik". Men även med deras tänk vinner vi.

Struntar man i när en förening registrerades och tittar på historia (människor av kött och blod, minnen, kunskap som byggts upp över tid, aktiviteter, ett sorts kollektivt minne etc) så är det helt klart att hockey har funnits längre i Luleå än i Skellefteå. All historik kring staden Luleå gällande hockey kanaliserades så småningom till Luleå Hockey som alltså registrerades 1978. All historik kring skithålet Skellefteå gällande hockey (kortare tid än den i Luleå) kanaliserades till att Skellefteå AIK registrerades 1985.

Så både formellt och avseende "riktig" historia vinner vi.
Kommentera