Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1907432

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Jo, det är riktigt. På samma sätt som IFK LUleå och LSK gick ihop, gjorde man också i Skellefteå då IF och AIK gick ihop.

Vi hette GROKO något år, därefter Luleå Hockey.

De hette Skellefteå IF/AIK något år, därefter Skellefteå AIK, sedan Skellefteå Hockey Club, följt av Skellefteå AIK igen. Och dessutom har de beslutat att byta till Stingheads" samt var nära att besluta Skellefteå Ants. Jag tror faktiskt att de annekterat även Rönnskär?!

Luleåhockeyn är alltså mer genuin och betydligt äldre.

Vilket apmonstrumet försöker att inte låtsas om...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag kan bara skratta! Desto mer man gräver desto mer skrattretande ter sig deras "verklighetsbeskrivning". Alltså jag struntar egentligen i deras historik, och kan väl acceptera till viss del att dom skönmålar sin historia, som historielösa brukar göra. Men det som är patetiskt är att dom i många år hoppat på oss och sagt att vi inte har någon historia, och att vi är en "ny" klubb medan dom är en gammal aaanrik klubb. Sedan visar det sig att "Luleåhockeyn är alltså mer genuin och betydligt äldre". Det är detta hycklande jag vill spyy på om jag ska vara ärlig! Hahahaha vilka tomtar!!!!!!!
Kommentera