Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1907515

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Svanru: Hej! Kul att du är framme igen !

Har noterat att alla förståsigpåare bedömer att ni är rejält starka nu och de tror att ni nu har fungerande vakt, till skillnad från ifjol då ni skulle vunnit kvarten med fungerande vakter.

Jag är lite tveksam. Sållet Svensson nådde inte ens 90% SVS under två säsonger borta i KHL och hela 2018 var han placerad på läktarn. Och ni får lära honom av med de filmningar som Apan tränat honom på och förklara att det inte accepteras i en riktig hockeyklubb. Vi får se om han håller.

När det gäller vårt lag tror jag att vi också kanske har fyra starka kedjor, förutsatt att alla kan lira. Men flera tycks skadebenägna, eller har inte kommit överens om lön ännu, och dessutom riskerar vi att Anaheim övertalar Isac Lundeström att stanna i NHL redan nu.

Men jag hoppas att ni får en underbar säsong - efter de många åren efter er långa peak förstår jag att ni längtar och trängtar ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Uj missade att Svensson var en apa men han kanske är av apavlärd :) hoppas jag annars blir jag orolig. Ha det gött
Kommentera