Luleå HF

115679 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1907546

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: De apar efter allt och alla och påstår att det handlar om egna "anor".

Nu sitter hatbrottslingen, hård pressad sedan samtliga klarlagt och blivit kunniga om Apans fuskerier att "Solna AIK var med och startade upp dynastiernas 1921."

Nej du, gubbe, så var det inte. Så här var det:

1. En handfull pojkar i Skellefteå IF ville att klubben skulle ta upp bandy, men ledningen sa nej.

2. Då beslutade pojkarna att bilda en egen klubb, men hur gör man?

3. De kontaktade paraplyorganisationen för IFK-föreningarna, som lärde pojkarna hur man gör och allt var förberett för att de skulle bilda IFK Skellefteå.

4. Men då sket aporna i det, eftersom de då skulle behöva betala räkningen för den hjälp de fått.

5. Nu visste de hur man gör och beslutade att bilda en annan förening än IFK för att slippa betala för sig. De tittade runt i sport-Sverige.

6. Kolla på AIK! De är ju bästigast i allt och har ett vackert namn, en vacker vapensköld och en vacker dräkt - vi kopierar dem! Vi bildar Skellefteå AIK! De kommer säkert inte att upptäcka vad vi gjort. Vi är ju bara sju grabbar från Schtaan som vill spela bandy.

Summa summarum.
Snåljävla Apan vägrade betala för sig som de alltid gjort och de apade bara efter andra som de alltid gjort.

Ljuger, snålar, stjäl, och fuskar.

Senaste åren har de haft några framgångar efter att ha myglat sig upp i Elitserien med ett lag bestående av köpespelare till 95% och sedan har de hållt sig flytande ett tag på baseb av stulna talanger från andra klubbar och allt fler köpespelare.

Men....de har ju "anor". Åtminstone har de båda apmonstrumen ljugit om det på apsidan i åratal.

Nå, vi kollar fakta.

Apans sporsliga "framgångar" och aaaaanor under 26 säsonger.

Men... var fan är de? Större delen av tiden är de ju komplett osynliga. Inga slutspel överhuvudtaget på dessa 26 säsonger. Och när Apan synts, handlar det nästan bara om att hamna bland bottenskrapet i serien och åka på kvalspel.

Jag konstaterar att vi funnit Apans anor. Hamna i botten av serien och kvala, kvala och åter kvala. När de överhuvudtaget synts...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: På tal om snåla så var det faktiskt en skellefteåbo som avslöjade för mig hur det kan komma sig att typ 5000 dyker upp på saiks träningarna, "det är ju gratis å skellefteåbor är snåla", sa han och detta är en sann historia. Därav 5000 på träning å 4000 på match. Endast i sixfingerland. Men också en vink om att det finns nån vettig å ärlig person där.
Kommentera