Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1907932

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Ja, jag håller med. Man är orolig för vad som händer med Patrick Cehlin. Han var ju för j-t bra i fjol, när han spelade. Gick rakt på mål i alla lägen och utrustad med ett mäktigt skott. Säsongen innan hos Röglarna havererade ju p g a hjärnskadeproblematik men hos oss kom han igång och det gick bra.

Till dess att den jävla skitstöveln Swingerli delade ut en jocke i ansiktet på Cehlin vill säga. Vilket tog Cehlin av isen i åtta matcher eller något sådant. Fy fan för apor!

Är det p g a skador han saknats nu? Magproblem och förkylning på varandra låter ju lite knepigt.

Jag tycker ju att Luleås lag - som jag tror att Bulan vill att det ska se ut, ser mycket lovande ut:

Lassi - Rubin

Erik - Jesper
Nisse - Jalvanti
Engsund - Sondell

Cehlin-Olle-Kovacs
Emil-Isac-Einar
Farley-Connolly-Petter
Fabbe-Berglund-Foppa

Men vilka av dessa har vi på isen i kväll mot vårt andra Bogeyteam Öret?

På vår officiella hemsida intervjuas Emil och han kommer att spela, men laget i övrigt har vi inte fått ännu.

Han ska tydligen spela med Olle och Einar, så den tänkta andralinan finns inte och dessutom sätter Bulan Einar och Emil med Olle vilket innebär att Kovacs får köra i annan omgivning.

Isac är ju fortfarande i Anaheim, även om det trevligt nog blivit tydligare att han är hemma inom några veckor. RÄTTELSE: Det var opålitliga Aftontrasan som påstod det igår 22.00, och inte genom journalistisk insats utan genom att rakt av kopiera från "Hockeynews" som hänvisar till "enligt uppgifter".

I morse 09.36 lades på kurran och norrländskan in "Dementi!" och där meddelar Isacs agent att "det kan mycket väl bli så att han stannar i Anaheim".

J-a aftontrasa!

Men vi räknar väl tyvärr med att Cehlin är borta till dess att vi fått annat besked.

Skulle väl gissa att Sondell kan vara tillbaka efter hjärntrappan, men vet inte om det är dags redan nu.

Förra säsongen öppnade vi ju med att tappa en j-a massa pinnar mot det förbannade Öret i en B2B. Skulle vi tagit de pinnarna och lägger dessa på vår slutställning i serien hade det bara varit en pinne efter fjärde plats; och då hade vi nog fixat det - och en j-t bättre position i slutspelet än att åka redan i åttondelen mot Bogeyteamet Pölsan. Så varje pinne ÄR viktig och satan så skönt det vore om vi kan sänka både Pölsan och Öret i serieinledningen. Öret växlar tydligen vakt och sätter f d apan Steen med spade.

Full omgång för övrigt. Bland övriga matcher finner vi att Warulfven tar emot Apan. Blir ju lite kul att se hur f d fusk-apan mApKyss hanterar den ulfvska spaden mot apan och kommer fläskberget att överfalla mApKyssen - och hur reagerar mApKyssen då?

Warulfven skulle förstås ha vunnit kvarten mot Apan i fjol då man var det bättre laget men föll p g a att Ulfvens dåvarande vakter inte alls höll måttet medan Apans köpevakt Ortio levererade sina peak-matcher under åren hos Apan.

I år tippas Warulfven generellt gå ännu bättre och kanske t o m utmana Läjkrarna om seger i serie och slutspel? Och med den målsättningen ska de väl kunna spöa Apan i kväll, även om Apan förstås kan förväntas dela ut jockar och annan skit.
Kommentera