Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1909809

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Väl mött själv...håller med att ni var bättre matchen igenom men ni har ett på papperet bättre lag också samt att Luleå hade några minst sagt viktiga spelare på skadelistan så kanske därför vi ser onödigt "slitna" ut :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Irriterande men väntad förlust. Vi behöver verkligen få tillbaka våra skadade spelare och Lundeström, eller värva in minst en center för att täcka upp för skador. Det här ser verkligen inge vidare ut men det är ett tidigt på säsongen ännu. Ett skadeskjutet Luleå med kass form lyckas ändå spela jämnt mot det fulspelande köpeslaget, extra kul att ännu en lilljunior visar framfötterna i Luleå medan bara medelålders män gör mål för Mordor.
Sedan måste jag faktiskt berömma Johan Alm, det är en skaplig bedrift att lyckas vara sämre defensivt än Sondell. Jag gillar inte alls Bulans coachning där Nisse får mindre speltid oavsett hur många mål bakåt som Sondell är inne på.
Lassi behöver också ett par matcher på bänken för han ser inte alls bra ut denna säsong heller.

Nåja, jag är inte orolig ännu men jag hade aldrig tippat oss som topp 6 med det laget som vi ställde på isen ikväll. Linköping härnäst på lördag som jag tycker vi brukar ha ganska lätt för. Hoppas på en rejäl uppryckning för ikväll var det en av många bleka insatser som är snabbt glömda.
Kommentera