Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1914392

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Mindre klädsam DaMoDosupporter (Farbror Barbro?) skämmer ut sig och hela Övik genom att i besvikelse över förlusten kasta in en vattenflask mot Luleåspelarna efter match.

Rena Apfasoner!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Nu har han kommit ut ur vattenflaksagarderoben.

Helt oväntat var det inte ålderdomshemsassisten Farbrud Rarbrud som låg bakom attacken. Han påstår sig ha alibi eftersom han var på toa och kastade vatten.

I stället har DaMooDoos målvaktstränare Adam Göransson erkänt att han kastade. Men det är ett erkännande med förbehåll, minst sagt.

Det är inget vi står för, säger Göransson.

?

Det ska tydligen betyda att DaMooDoo inte tycker att man ska kasta flaskor. Men låter snarare som att de erkänner genom att inte erkänna.

Men hur ska han nu straffas, och vem ska straffa honom? Han är nämligen dessutom kommunikatör för SDHL.

Modos huvudtränare Björn Edlund: Inget straff från vår sida. Men jag vet inte hur förbundet resonerar. Vi tar avstånd från det här, säger SDHLs styrelseordförande Agne Bengtsson. Det är något för Modo att hantera Han har tagit avstånd från det.

DEt låter ju väldigt misstänkt Apan, så aplikt att de måste ha studerat Apans värdegrunnnnnd. Ingen står för det och alla tar avstånd från det, så är det över?

Låter som när lärlingen friar highsticking Lindström. Highsticking står inte för att han klappar till motståndare i ansiktet var och varannan match utan tar avstånd från sådana påståenden och Vips! så var det över.

Min slutsats är att motståndare till DaMooDoo får akta sig i fortsättningen för från deras bås kan det komma backar med flaskor; ja, hela vattencisterner utan problem. Och DaMooDoo står inte för det; vi kastar från avstånd och vi tar avstånd.

Bara att passa sig!

Här nere står den skyldige helt oskyldigt avstår från att stå för vad som hänt.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Du har säkert rätt - Farbrud Barbrud har läst om världens bästa klubblag och räknar dagarna till dess att ApDamen kan ta sig till SDHL för att möta ett riktigt lag.

Ikväll beslöt han för att se damhockey för första gången men begrep inte så mycket som vanligt och inbillade sig att DaMooDoo vunnit eftersom han inte hängt med.

När sanningen gick upp för honom kunde han inte hålla sig och kastade flaska. Jag misstänker att den innehöll Original Monkey Moonshine, även om innehållet väsentligen befann sig i Barbrudmagen.
Kommentera