Luleå HF

115459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1914448

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu måste förbundet agera!

Aprunkarnas beskydd i SeMer av highstickings, swin-gerlis och övriga apors fulspel har fått ringar på vattnet och det våldsamma spelet breder ut sig i SDHL.

Inte nog med att DaMooDoos tränare kastar flaskor på motståndarna.

Nu synas DaMooDooisten Paula Bergström för misstänkt armbåge mot huvudet på Luleås stjärnspelare Jenni Hirikoski.

Något tidigare stängdes HV-Damspelaren Sabrina Zollinger av fyra matcher efter att med axeln ha tacklat DamPölsans Jennifer Wakefield i huvudet med härnskakning som följd. Och efter den händelsen påstod DamHVs tränare att Wakefield "åkte runt och försökte döda DamHVs spelare.

Vattenflaskan som kastades känns ju tämligen snäll i sammanhanget och för övrigt har alla tagit avstånd mot att från avstånd kasta vatten.

Nej, jag menar att nu måste man plocka bort de apor som åker runt och delar ut jockar i ansiktet på motståndare, eftersom de våldsamma överfallen smittar av sig och saboterar damhockeyn.

Samtidigt är det hög tid att plocka bort storfuskaren Fläskberget Hollywood för annars vet man inte hur det slutar:

DaMooDoo meddelar i dag att de skrivit ettårskontrakt med Julia Roberts. Hon kan visserligen inte stå på skridskor, men hon är en jävel på att filma. Som ett motdrag i syfte att åstadkomma en verkan för en verkan mot DaMooDoos initiativ meddelas att DamHV tagit kontakt med Alicia Vikander för att signa henne att ta DamHVs spade med uppdrag att leverera Hadelövs.

Stoppa eländet, stäng av hela köpeklubben mygel-Apan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Här är vi hyggliga och ställer inte en luleutbildad vid spaden, men Frölunda kör helt orättvist med JG. 1-0 till Fröunda just nu och än mer orättvist är det gamle lulespelaren Linus Fagemos som som satt målet. Kan farsan inte tala allvar med grabben?

I apschtaan testar de att köra utan domare idag och har i stället herrar aprunkare Öhlund-Björk som zebror. Dessa mutkolvar gör förstås sitt bästa och har än så länge visat ut 2 gårdare och 0 apor, men Djurgårn skiter i det och har tagit ledningen med 0-1.

Djurgården går vidare till 0-2 och jävmyglarna från Boden-Älvsbyn tar ut en gårdare till. Apan har spelat 6 minuter PP i första perioden, Djurgårn 0 minuter, men ställningen är 0-2.
Kommentera