Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1918550

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Kan man tro att jag år efter år hoppades att Apan skulle lyckas i kvalet och ta sig tillbaka och att jag var skitglad när de änk-ligen lyckades och såg fram emot ett starkare hockey-Sverige i norr med hockeyfester och härlig samverkan. Och det gjorde jag också i flera år sedan Apan kommit upp.

Men sedan blev jag tvungen att tänka om. Det var en "ny" Apa som kom upp. En sekt som genomsyrades av en sådan mentalitet att den till slut inte gick att blunda för.

Apan ljuger så förbannat om allt och hela syftet med detta hitte-på och ljugande är att lyfta Apan till skyarna och liksom överstepräster förkunna katekesen att Apan står över allt och alla.

Hade det varit en annan tid skulle Apan inte lyckats nämnvärt sportsligt men nu dök de upp under en tid då Sverige brandskattats på hockeyspelare som aldrig förr.

Som en följd av KHLs utbyggnad och att NHL därigenom förlorade tillgång till många ryssar men också andra spelare som kom till KHL ökade förlusten av svenskar till utlandet på några år väldigt (till <200 av de bästa svenska spelarna) och alla de klubbar som lyckats bäst i Sverige dränerades på massor av spelare, varpå Elitserieklubbarnas spelarrekryteringar från varandra sköt i topp, importer av andrahandsmaterial från AHL ökade för att ersätta förlusterna och följden blev att alla svenska elitklubbar kom i gungning och konkurrensen blev historiskt svag.

Vilket öppnade för Apan. Apan hade fått fram en generation duktiga junisar och eftersom laget gick upp i ELitserien fick man behålla dessa (det vanliga är ju annars att klubbarna tappar sin bästa junisar till elitserien och att klubbarna därför har svårt att bli så starka att gå upp, men Apan hade lyckats med 95% köpespelare att änk-ligen klara kvalet och fick behålla egna duktiga junisar). Detta kryddade man med genom att skaffa sig ännu fler duktiga unga spelare genom att helt lömskt stjäla dessa från andra klubbar; i första hand från Burkölen, också från Luleå, samt MooDoo och flera. Och slutligen hade man genom Anders Forsberg kunnat rekrytera flera väldigt passande spelare från utlandet (När Aplasse köpte in var det lika uselt som nu när Näsan handlar).

ALlt detta gjort att Apan blev en stormakt hockeymässigt i Sverige med två vinster och massor av förlorade finaler att stoltsera med.

Och det öppnade på de slutliga spärrarna. Självförhärligandet visste inga gränser och Apan hyllade sig själva som vore de superhjältar och bästigast på allt, samtidigt som apsanninganra för att "bevisa" det släpptes loss i en sådan omfattning att ingen längre kunde lita på en enda sak från aphåll.

Den andra sidan av myntet var att Apan "lyfte sig själv" genom att sänka andra och där blev apsanningarna det huvudsakliga vapnet. Ljug, ljug och mera ljug för att "visa" att Apan var bästigast och huvudfienden och själva målet för Apans attacker var nästan alltid Luleå, som de uppfattade som den farligaste konkurrenten om spelare från norr.

Nu håller de på att braka sönder. Visst finns det fortfarande aprunkare av typen swikegård och sanny och alla okunniga som skriver det dessa runkare påstår men alla kompetenta inser ju att apkejsaren numera är naken och att elithockeytåget lämnat perrongen men Apan står kvar utan biljett.

• Nu har Apan också - som alla andra lag - förlorat spelare till NHL/AHL.
• Nu har stölderna av talanger från Burkölen och Luleå effektivt stoppats.
• Nu har de tappat NHL-scouten Forsbergs kloka rekryteringar och köper lika uselt som de annars alltid gjort: dyrt och misslyckat och landar med spelare som är skadade och knappt kan lira under säsongen, alternativt är lata primadonnor som inte tillför men i stället förstör genom att ta plats.

Den s k "vackra och vinnande aphockeyn" som aprunkarna fortfarande talar om finns inte; nu är det helt dominerat av fulspel och fusk och hela apbygget håller på att kollapsa. Hockeyintresserade i Apschtaan insåg detta långt före andra och publiksiffrorna i Apschtaan har rasat i åratal till nuvarande katastrofsiffror.

Tror också att effekten av landets värsta kommunala doping håller på att rinna ut. I o m att ersättningarna från SeMer rakat i höjden innebär det att Apans kommunaldoping blir relativt mindre betydelsefull. Visserligen hade de byggt upp en diger skattkista genom gratismiljonerna från kommunen, men i förfjol gick de 17 miljoner back och i fjol "bara" ytterligare 4miljoner (men det hade varit >10 miljoner, om de inte haft turen att Warulfvens båda vakter ramlade ned i värsta formgropen i kvarten).

Nej, Apans fall har startat och kommer inte att stoppas förrän de är nere i Allsvenskan igen och det vete fan (just så: det heter absolut inte "jag vet i fan") om de undviker konkursen denna gång; jag tror det inte.

Så problemet kommer att lösas med tiden.

Men innan det skett mår man väldigt illa av att se hur sektjävlarna sprider apsanningar genom inkompetenta, sektdrillade uslingar kompletterat av aprunkare och nyttiga idioter.

Jag tycker att Apan ska krypa upp i röven på sig själv och försvinna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
EG tar över kaptensbindeln permanent från Ola som fortsätter som assisterande kapten...hmm det gör mig lite orolig för hur allvarligt skadeläget är för våran assistkung.
Rubin i kassen (bra) och L. Lindberg kommenterar matchen (anus) ikväll.
Kommentera