Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1920543

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Trollen ligger fortfarande i fosterställning och dricker billigt rödvin med sugrör och försöker förstå hur blygdens pojkar kunde förlora och dessutom "ge" Luleå serieledningen :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Ja, he he. Men du retade upp honom med påståendet att han har sugrör i vinlådan. Jag tror att han ställer lådan på en hylla över skallen, placerar en slag i den, och sedan suger han igång. Då kommer häverteffekten att innebära att vinet rinner ned i apstrupen till lådan är tom utan att Apan ens behöver anstränga sig att suga. Och det är klart att när man kolkar så avacerat blir man irriterad om någon påstår att man kör med sugrör:-)

Men apmonstrumen har tydligen - efter att ha varit knäckta tre dagar - "kommit fram" till att Apan är så sämstigast nu för att bli bästigast till våren. Det handlar om antingen fysisk eller mental nedträning alltså. Undrar om de får använda sin bästighet till våren för slut- eller kvalspel?

Apan spelar ju just nu mot Storhamar. Som alla vet anser ju Apan att CHL bara är en Kalle Anka-turnering med lag från blåbärsnationer.

Först skrev apmonstrumet - med syftning till Luleå - "msn ska inte ropa hej innan man är över bäcken."

17 minuter senare hade Apan dragit ifrån till 1-4 med bara få minuter kvar av andra perioden. Då skrev han "Dynastiernas leker. Lekfull fantasifullt sovjetiskt lir. Uj uj uj mamma Mia! Det ena lekfulla anfallet efter det andra, norrmännen får vittja nätet vilket de borde vara vana vid."

Innan perioden är över sätter Storhamar 2 mål på en halvminut och nu har vi 3-4 med en period kvar.

TILLÄGG: Fyra minuter in på tredje kvitterar Storhamar. 4-4 nu.

Eftersom apmonstrumet tycks intresserad av ordspråk kan han få en del tips:
• Man ska inte ropa hej innan man är över bäcken. Just det :-)
• Svinhugg går igen.
• Den som gräver en grop åt andra faller ofta själv däri.
• Liten aptuva välts ofta av Storhamarlass.
Kommentera