Luleå HF

92079 inlägg · 864 ämnen

Inlägg #1927647

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Forsberg 1978: Ja, verkligen - och ni börjar få rutin på det nu - tredje vinsten i rad för er mot Apan under 2018 - och idag trots ett väldigt fulspel av Apan. Är en njutning att se hur snyggt ni dels får Appatrasket ur humör, dels håller de bekväma primadonnorna utanför slottet så att de får stå och leka dominanshockey efter sargerna.

SNYGGT JOBBAT!
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Inte ens fläskisarna funkade 😢
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och även om vi tappade en pinne idag så lyckades våra fyra närmaste i tabellen samtliga förlora tre pinnar, vilket var helt oväntat i samtliga de matcherna.

Det betyder alltså att Luleå är i topp av tabellen ända fram till torsdag, då vi borta möter serietvåan Warulfven i en seriefinal där Ulfven passerar oss om de vinner matchen eftersom de då når lika poäng, men passerar oss på målskillnad.

Det blir en spännande match att se fram emot.

Noterar att tabellerna i högsta serierna för både herrar och damer är härliga att skåda nu. Landets hockeycentrum Luleå leder i princip båda ligorna - att damerna "bara" är tvåa beror ju på att de har hela sex matcher färre spelade än DaMooDoo.

Långt över tusen tomma stolar i Apkraft Arena och det primadonna-stinna köpelaget tycks längta efter att lyckas nå ner under strecken igen. Dysenterilaget ligger nu på plats tio och vi hoppas att dessa fulspelande köpelag snart kan ta bakvägen ned till den naturliga miljön Allsvenskan.

Men apmonstrumet som inte begriper hockey är supernöjd eftersom Apan avlossat 44 skott på mål eftersom han inte begriper att ett lag med så bekväma primadonnor att ingen vill ta kampen för att spela sig in i slottet och riktiga målchanser - för att i stället pyssla med skitfula överfall - förlorar hur rättvist som helst.
Uppladdat:

450x280-skarmavbild-2018-12-01-kl-204228.png

+1
Kommentera