Luleå HF

115642 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1929034

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
"Sörensen bromsade till och slog med båda sina händer ett våldsamt slag som träffade över Brynässpelarens högra hand" skrev lärlingen och rapporterade Pungenspelaren Sörensen till difiplinnämnden.

Nog blev man förvånad att se en anmälan efter en slashing. Visst, det är inte rätt att slå, men det görs ju hela tiden och innebär normalt utvisning, om den inte läggs så att den accepteras enligt reglerna.

Men OK.

Och i samband med det ifrågasätter vi fortsatt lärlingen som sket i att anmäla highsicking när denne drog på en rejäl pungjocke i skrevet på Tedenby och fällde denne.

Men då blundade zebrorna och sden sket också lärlingen i att rapportera överfallet. Eftersom han blivit tillsagd av aprunkarna swikegård och sanny att "he he, den jocke, den jocke, han är väl för härlig". Så lärlingen förklarade i stället att "det var visserligen ett pungslag, men det var inte tillräckligt hårt för att motivera rapport".

Vilket strider mot allas uppfattning, det VAR hårt och det fällde Tedenby och det var helt omotiverat, bara ett fult överfall.

Men jocke har ju blivit avstängd upprepade ggr senaste året och hade han anmällts skulle han som återfallsförbrytare knappast kommit undan fem matcher.

Så aprunkarna i SeMer gav lärlingen order om att INTE anmäla.

Jag säger: FY FAN!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att Röglet krossar Apan med 4-1. Apan har fastnat nere i tabellen och senare idag har vi

• Pölsan-Timrå
• Morsan-HV

OM Pölsan tar minst en pinne och HV minst två innebär det att Apan ramlar ända ned till plats 11 i tabellen.

Känns som att det finns goda möjligheter till det:-)
Kommentera