Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1929439

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Jo, om centrarna. Är väl så att en fungerande lina i första han byggs upp genom en center som klarar spelet både framåt och bakåt och sedan gäller det att hitta bra vingar att komplettera med.

Apan tycks inte ha begripit det där utan har öst ut pengar på att fylla på laget med skyttekungsvingar, utan att begripa att de blir tämligen värdelösa själva, speciellt som de är indoktrinerade primadonnor. Och sedan har de inga centrar som duger till. Ta bara en sådan sak som att Fläskberget myglade sig kvar, trots att han aldrig når upp i en hastighet som skulle passerat en Zanussi.

Idioterna på applanket sitter och skäller Luleå för hockeymördare utan offensiv hockey. Själv läser jag tabellen och noterar att Luleå gjort fler mål än Apan, trots att apjävlarna fått enorm draghjälp av frikortet att ösa in 9-0 på Malmö för några veckor sedan.

Och värst är val Apans försvar, dels pga primadonnorna, men än mer eftersom de bara köpt på sig några backar som kan fungera något så när, men fyller på med kanonmat från blygden för att låtsas att de spelar med "egna spelare". Ta Alm, bara, en spelare från blygden som Apan påstår sig ha "utvecklat till NHL-stjärna" men alla ser att han är så j-a kass att det enda är att sparka honom till något lag några divisioner ned.
Kommentera