Luleå HF

115479 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1929606

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, mycket talar för att kaosköpelaget håller på att kollapsa nu. Kolla bara bilden nedan där en av Norrans aprunkarjournalister går ut med en rubrik som gör att man inser att det blir skämskudde på artikeln i fråga. Själv kan jag inte läsa den eftersom Norran inbillar sig att jag ska pynta 99 bagare för det tvivelaktiga nöjet.

Men det är klart att de måste leta skyldiga till denna kollapshockey.

Att de måste byta ut alla tränarna och sportchefen är ju tydligt. Att de behöver sparka majoriteten av primadonnor och skaffa sig riktiga forwards är lika uppenbart det.

Men hur är det med backsidan?

• Alm, behöver man säga mer. En spelare som inget lag har råd att ha som back, med anledning av alla tok-misstag han levererar som skulle man tro att han satsat stora pengar på Apaförlust.

• Pudas och Djuse. Tidigare fungerande backar men på senare tid har ju även de tappat stilen på ett sätt som får en att tro att det är Alm som coachar dem.

• Berglund. Inledde hyggligt för några år sedan men har utvecklats åt helt fel håll och det enda han numera imponerar med är hans fläskisar där hans "ben försvinner" för att filma sig till PP.

• Petter Granberg. Håller någorlunda, men är knappast någon som ska tillhöra de bästa backarna, snarare ett någorlunda komplement till en rejäl back.

• Lindqvist. Näsans brorsa som la av och drog till TrottoarKanten för några år sedan men släpades tillbaka och nu försöker vara defensivt trygg men att han är överårig syns när snabba forwards brutal blåser förbi honom eller åker åttor runt näsbrorsan.

Backuppsättningen är redan undermålig från start och när de får bära alltför mycket defensivt ansvar eftersom primadonnorna är för fina för sådant faller de ihop. Med all sannolikhet är de "råd" de får från backansvarig CryBert av den arten att de lagt av att lyssna på hans gråtilskna påhitt och det känns ju till och med utåt att när CryBert ska ha backgenomgång lirar spelarna vändåtta eller skickar SMS till varandra "Hotar han med gruvan igen går jag på toa ock kräks!" "Jag kan inte höra vad han säger när han står och bölar hela tiden!" "Vad fan snackar karln om? Sibirien? Sina barn? Klimathotet? Är vi inte här för att spela hockey?"...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Känns som att Tommy Daltons dagar hos Apan är räknade. Nu gäller det inte spelet och resultaten men Tommy bryter ju mot värdegrunnnnnden och sektens första budord och det kan väl ingen komma undan med?

Se nedanstående PK med Cam Abbott efter matchen mot Rögle, där Dalton förklarar att resultatet bl a berodde på att Röglarna var bra (!)

Minns all PK med Apwallson, Apholm, Ap-CryBert och Apmummelklockare. Då jävlar har det aldrig erkänts att motståndarna varit bra "vi unnar ingen annan framgång". Alla förklaringar har landat antingen i att Apan inte gjort det ena eller andra, alternativt att de blivit "hårt straffade av domarna på ett sätt som visat en fruktansvärd brist på respekt för Apan".

Ur led är tiden. Apan har en tränare som erkänner att motståndarna är bra.

Troligen är det vad Norran syftar på när de förklarar att "AIK måste ta alla illasinnade indicier på allvar". Gissningsvis anser de att Dalton måste sparkas efter helgerånet. Men förvirrande att de skriver AIK som är helt oskyldiga när det handlar om Apan.
Kommentera