Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1930618

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Gudars skymning!

Hur j-a svårt kan det vara?

Näsan förklarar, om sportchefjobbet: "– Det är tufft. Du ska alltid vara anträffbar. Det har ingen betydelse var du ligger i tabellen. Du ska förlänga kontrakt, ta in spelare på korttidskontrakt, titta på förstärkningar under året och börja jobba på nästa års trupp. Det är en ruskigt tuff arbetsbelastning."

Ja, om man är värdelös - vilket man förstås som regel är, när Apan anställer en - är det kanske svårt.

Men vad fan har du pysslat med? Köpa en köpespelare i månaden. Jättejobbigt.

Vän av ordning inser att för att sköta jobbet gäller det att se till att alla tränare och ledare är överens om vilken hockey som ska spelas, och därefter ta fram ett beslut om vilka typer av spelare man behöver för att lyckas med det.

Sedan kollar man vad man har, vad man kommer att bli av med, vad man VILL bli av med, och fastställer listan över vad som ska skaffas.

Sedan är det bara att leta. Och Näsan har alltså en månad på sig per spelare - jag tycker att det är en j-a massa tid.

Sedan är det bara att hålla koll. Om nu Apan behöver t ex centrar och det är svårt att få tag på? Ja, men för böveln, då får man vara beredd att lägga extra pengar på det. Näsan har tydligen skitit i allt eftersom han inte fick tag på någon "marknaden är tuff, det är stor konkurrens" och i stället har han handlat in primadonnor som bara åker omkring efter sargen och latar sig.

Sedan har han alla dessa komplementspelare och enklast är väl om du behåller apor från blygden eller får tillbaka apor från blygden för de uppgifterna. Men vad gör Näsan? Snålar och tycker att de ska komma "hem" eller stanna "hemma" för småpengar. Inte undra på att de väljer att spela i roligare klubbar som betalar lön dessutom i stället. I första hand Läjkers, förstås, och då bräker fåntrattarna-apmonstrumen "köpeklubb, köpeklubb, köpeklubb" fast det bara handlar om att Läjkers har en utmärkt sportchef - Apan har en Näsa.

Jag tror igen-kligen att Näsans väldiga fall kom när han - helt korrekt - förklarade för Fläskberget att "nej, vi tror inte på att du duger för att bära laget nästa säsong och dessutom anser vi att du jämförelsevis bara är värd 10-20% av den månadslön du lurade Aplasse att ge dig, genom att du och agenten ljög om att en massa klubbar erbjöd dig "monsterkontrakt".

Då gick Fläskberget ut i media och snackade skit om att "jag och Näsan har olika uppfattningar om min roll" vilket översatt från Apsanningska till svenska blir "Näsan vill inte betala den löjliga överlön jag kräver".

Det tog några dagar, så kom beskedet att "Apan signar Fläskberget för en säsong till"! Helt sjukt förstås, det sega, långsamma Fläskberget myglade sig kvar, och Näsans pondus ramlade rakt ned i golbrunnen. Vad hände, igen-kligen? Var det tokskallen highsticking som krävde Fläskberget kvar? Eller CryBert? Eller ApPea? Eller vem fan var det som tvingade Näsan att INTE ta det beslut han visste var det bästa?

Ja, det vete fan, men man kan vänta sig vad som helst av en sekt som Apan.

För Näsan fanns naturligtvis bara en sak att göra. Har man ett uppdrag och den makt som krävs för att utföra uppdraget - och så plockas makten bort och det visar sig att nollor har rätt att gå in och ändra på förutsättningarna - ja, då går det inte. Hade Näsan i stället för Näsa legat inne med en riktig stake av norrbottnisk klass skulle han kallat till PK redan nästan morgon och förklarat: 1. Jag är anställd för att lyckas men plötsligt dyker ApPea upp och förbjuder mig att göra det jag vet behövs, för att lyckas. Med sådana förutsättningar kan ingen arbeta och jag säger därför upp mig med omedelbar verkan.

Men Näsan hade inte vad som behövdes. I stället köpte jhan in lata primadonnor i parti och minut och inte oväntat torskar Apan big time. Samtidigt som Apans supertalanger och 15-åringar överfaller folk med våld mot huvuden på is och på fritid. Medan blygdenlaget droppar till plats 10. Kollapsen är ett faktum. Och först då går han.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, harrejavvlar.

På nordkraft visste förstås apsupportrarna att Näsan skulle bort, men kvaliteten på inläggen fördunklas av att apmonstrumet sitter där och hoppas på att Fläskberget ska bli sportchef - vilket ingen annan apsupporter önskar förstås - och Apmonstrumet hävdar att Fläskberget är/har: "Analytisk, stor kunskap, duktig på att kommunicera, pondus, stort hjärta för klubben. Bra egenskaper att ha."

Harrejavvlar är bara förnamnet.

Jag har ju på ett objektivt sätt förklarat vad Fläskberget ligger inne med: Han fuskar. Han ljuger så in i helvitte. Han är osportslig. Han filmar. Han är feg. Han överfaller andra. Han myglar på alla möjliga sätt. Han är fullständigt opålitlig. Förutom att han är ful och luktar illa.

Hmm. Ju mer jag tänker på saken, desto mer hoppas jag att Herr Aprunkare Sannys och Apmonstrumet favorit blir sportchef för Apan. Appselut!
Kommentera