Luleå HF

115678 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1930739

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Jag måste ekänna att jag trodde Skaik skulle skeppa tränare Tommy före sportchefen. Men det är i och för sig inte omöjligt att det blir så ändå när de gett Näsan hela våren på sig att städa ur kontoret. Om det fortsätter gå som tidigare så lär Tommy få en enkel sittplats med SJ.
Undras om det är gudfadern Israel som sköter inköpen fram till dess Näsan lämnar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Ja,, Israel lär ju ha pengar över, efter alla olagliga parkeringsavgifter han pungslagit folk på i så många år.

Ja, Dalton får gå kvar och det är klart att det han kan är att etablera et fungerande styrspel a la Warulfven på 90-talet. Även om Warulfven själv insåg att den hockeyn var omodern och inte kunde stå emot den checking-hockey som Rönken och Bulan implementerade, och som alla andra lag numera försöker ta efter. Men Dalton kan ju inte köra styrspel när halva det alg som Näsan köpt in är lata primadonnor som är för fina för hårt arbete och inte duger för gammal Ulfvahockey heller.

Är ju intressant läge när både Näsan och CryBert redan är sittande fåglar på väg ut men de kommer att behöva dras med den ett halvt år ytterligare. Hur mycket kommer dessa två att sänka stämningen och vara oförmögna att fatta bra beslut, vilket de inte ens kunde innan de fick veta att det blir foten?

Mummelklockare är ju komplett osynlig och har så alltid varit - antagligen därför ingen kommit på att sparka honom: "Vafan! Jobbar han för oss? Fortfarande? *Är du säker på det?".

Så av de fyra i ledningen närmast laget finns nu IGEN-kligen bara Dalton, men hur ska denne - sparkad från sina senaste klubbar inklusive Warulfven där han väl t o m är ikon med hissad tröja? - kunna göra något med sin 90-talshockey och med spelare bestående avköpta primadonnor som inget duger till?

Det blir...intressant.
Kommentera