Luleå HF

115652 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1931083

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
3-3 i Karlstad och förlängning. Shit! Nu tar Ulfven säkert bonuspinnen också, efter att ha vunnit tredje perioden med 3-0.

Warulfven är Warulfven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hahaha Jösses! Barbro som moderator?!?!?! Det här tar emot att säga men det andra trollet känns vettigare och iaf lite mer begåvad än honom. Så skitnödig som nuvarande moderator är så är det bara att glömma att någonsin skriva där igen. Det kommer vara lika högt i tak som i en igloo för ekorrar ungefär.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jo, så blev det. Öret hade 0-3 med en period kvar, men Warulfven plockade bort sållet och satte in en riktig vakt och i tredje samt fjärde perioden började de spela hockey och körde helt över Öret och vinner i övertid med 4-3.

Den j-a Michael Lindqvist är en otroligt het lirare.

Å andra sidan - vad har Connolly nu? 8 matchavgörande mål. och rekordet för elitserien SHL ligger väl på 10 matchavgörande? Viss möjlighet för Connolly att slå det, när nu halva serien återstår:-) Känns bra att vi idag signade Connolly för ytterligare två år för Luleå. Känns härligt när vi landat sådana stjärnor som också trivs skitbra i Luleå. Sådana som Connolly, Klasen, Bartecko...:-)

Fan, vi hade 3p och +7 mål på Warulfven, men nu är det bara 1p och +3 mål, när vi har sista omgången på fredag för den tabell vi ska ha med oss till Jul. Vi har Malmö borta, Ulfven har HV borta och risken är tydlig för att Warulfven ska få fira jul i tabelltopp.

Men två dagar till är det Luleå i topp:-)
Kommentera