Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1931219

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Ja, eller hur? Att han inte är läs- och skrivkunnig blir förstås ett hinder, men än mer den helt snurriga inställningen han har till allt och alla.

Min prognos är att Barbrud kommer att vara ungefär lika bra för Apsnacket som Näsan var för Apan. Frågan är närmast hur lång tid det tar innan hans "hantering" kollapsar. Kanske vore en idé för en tippartvävling? ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så nås vi av ett besvärligt beslut. Apan har tillsatt en ny sportchef, som börjar jobbet redan i slutet av januari vilket innebär att Näsan fasas ut snabbt.

Nu har jag svårt att se att vederbörande är kvalificerad för uppdraget som sportchef, efter att ha jobbat med junishockey och civilt inom energiverksamhet.

Så, det var ju uppladdat för att omedelbart så tvivel om vederbörandes chanser. Men så visar det sig att han är svåger till landslags-Janne och farsa till Lill-Nisse. Och med sådana starka Luleåkopplingar bör han förstås behandlas med respekt.

Så, det är det besvärliga. Man kan inte ta heder och ära från en, med sådana fina kopplingar.

Välkommen till det omöjliga uppdraget, Niclas Lundkvist.

Lustigt att Apan är så ini helvitte långsint och avis att när de presenterar Niclas på officiella hemsidan står det inte ett skit om vem hans son är eller vem hans svåger är. Gissa om det varit viktig information där, om det varit apkopplingar. Men nej, Luleå försöker de tiga ihjäl (snart överväger de väl att presentera SHL-tabellen med laget på plats 1 bortklippt av "misstag". Ja, de är för skitnödiga, aporne)..

Okunniga Sexpressen har också missat den vinkeln, efter att ha skrivit av vad Apan släpper ut i form av silad information.

Vi andra tycker att det är störtlöjligt, och typiskt Apan.
Kommentera