Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1937752

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Shit! Anders fick släppa in en puck. Det var et Ottawaspelare som, när de skulle ta ut puck ur egen zon uppe vid blå skulle vara påhittig, men Colorado tog av honom pucken och det var mot Colorados farliga topplina. De spelade runt, sköt och körde hårt mot Ottawa och till slut från blå kom ett skott upp mot plockhandskrysset på ANders som är skymd av egen spelare två meter framför honom som inte begriper att flytta sig för att ge Anders fri sikt. Anders ser puck i sista ögonblicket och hinner nästan få upp plocken bakom, men når inte helt fram.

3-1 till Ottawa efter andra perioden men det var mycket av Colorado under slutet av andra och de gick förbi med skotten till 8-12; sammanlagt 21-20 efter två perioder.

Fortsatt stabilt spel av Anders och han har fått "vara stor" vid flera tillfällen då Colorado kommit bara meter från honom och öppet skottfält. Borta i Kalifornien var Anders bra i matcherna, men gav lite mycket returer troligen för att han var så fokuserad att ta första skotten. Ikväll är han klart bättre och nyper oftast puckarna:-)

11 fina perioder i rad nu av Anders:-) Håll i detta nu och jag hoppas att Ottawa fortsätter lira bra och inte slappnar av i ledning. Colorado har gått tungt på sistone men som alla vet har de en riktigt j-a bra förstalinje.

Ottawa får dessutom börja sista perioden med två minuters PP, sedan Coloradovakten helt onödigt slashat en Ottawaspelare bakom hans målbur.

Fortsätt det fina spelet, Anders!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Väl värda två nattliga timmar för att följa vår målvaktshjälte Anders Nilsson:-)

Från NHL till SHL. Spännande omgång ikväll och en extremt jobbig uppgift för Luleå som möter HV borta, med all säkerhet den svåraste bortamatch man för närvarande kan tänka sig i nivå med Läjkers borta. HV har gått jäkligt bra på senare tid och klättrar hela tiden nu nästan uppe i topp i serien. Det här blir tufft!

Fulunda tar emot Warulfven i en annan topmatch.

Apan tar emot Läjkers hemma. Mycket intressant. Ett topplag mot ett bottenlag som så desperat vill visa att de skärpt sig nu, men blir det torsk igen och tappat apsjälvförtroende? Läjkrarna har ju en massa duktiga spelare t ex Martin Lundberg, Arvid Lundberg, Niclas Burström, Janne Pesonen - spelar som inte diggar att verkar under sektmentalitet och som hellre spelar för lägre lön än att lira hemma i Apschtaan med CryBerts saliv i ansikte. Dessutom tycker jag det vore dags att Rahimi uppfostrar Fläskberget igen. Trots att Fläskberget är farlig med sina skallningar på Rahimis knogar.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apropos inget - Ottawas andra Luleåutbildade spelare från egna Luleåled, Christian Jaros, spelar mycket bra! Han har en säker plats i Ottawas lag numera och kommer att skriva ett fint nästa kontrakt!

Senaste tre matcherna och två perioderna - 94,92% räddningar av Anders; 112 st på 118 skott. Håll upp detta spel nu, nu kör vi tredje. Släpp inte in Colorado nu!
Kommentera