115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1938464

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu kör vi tredje. Bulan intervjuas innan, förklarar att Luleå spelar väldigt bra men bara 3-2, det är känsligt läge. Just det, wrulfverligt.

Jag tycker att Luleås spel är härligt och är mycket nöjd.

Just nu irriterande att vi bara har 3-2 ledning och dessutom att den jävla höjdhopparen "bestämt" att Ulven har varit utvisade så många gånger att han nu tillåter Ulfvarne att fulspela rejält. Det här är ett scenario som Ulfven kört många gånger.

Kom igen nu, Luleå!

Helvete, helvete, helvete!

Warulfven sätter 3-3 och detta efter fem minuter av tredje, då Luleå krympt ihop försvarande sig, medan Ulfven trycker på oss gång på gång och målet hände i luften.

Det är Rydahl som målar och han är otroligt het nu. Efter målet passar han på att ge fingret till Luleåklacken.

Satan, satan, satan! Efter Luleås spel i första och andra perioderna borde vi haft typ 5-1 eller mer och Ulfvens enda chans att ligga kvar med bara 3-1 var att höjdhopparen tillät fulspel.

Och så fick Ulfven 3-2 på en felstuds.

Och gissa vad?

Sondell ska spela ut en puck och Ryno lurar av honom pucken varpå Ulfven kommer 3 mot 0 och sätter 3-4!

FÖRBANNAT OCKSÅ!

Bulan tar tidut men det hjälper inte. Ulfven äger matchen fullständigt och det lutar mot tvåsiffrig förlust för ett Luleå där spelarna nu är totalt paralyserade, har kollapsat, och förstår inte "vad är det som händer?"

Det ska jag svara på. Det som händer är Warulfven.

OJ, SONDELL SKÄRPER SIG. Pangar in ett skott från blå i krysset bakom sållet.