115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1938527

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Satan! Nygårds bryter igen, försöker tränga sig bakom sondell och när det blir kroppskontakt kör Nygårds en fläskis "benen försvinner" och försöker lura sig till straff eller utvisning. Höjdhopparen köper utvisning.

Tredje perioden slut 4-4.

Nu övertid med varsin utvisning 30 sekunder, därefter en minut PP för Ulfven.

KÄMPA LULEÅ!

Förbannat! Warulfven vinner med 4-5 efter straffar och oväntat nog sätter två ulfvar straff på Lassi efter att ha dragit honom framför mål och lagt in en backhand. Lassi släpper i stort sett aldrig in straff när spelarna nått ända fram och försöker dra honom, men här gjorde båda ulfvarna i princip exakt samma straff och lurade honom.

Jahaja. En jäkla match och man kan bara konstatera att

Warulfven är Warulfven

Jättefin hockey av Luleå i framför allt två perioder då man helt spelade ut Ulfven och hade 3-1 men det kunde ha varit 5-1, 6-1 eller mer.

Ulfven tog in sållet i början av andra och även om det sitter långt inne får jag erkänna att sållet gjorde en otroligt stark insats och helt klart var den som räddade Ulfven.

Och så har Ulfven flyt att få in 3-2 i slutet av andra när pucken studsar på ett luleben. En väldig tur där, men synnerligen pyskologiskt.

I början av tredje hemsk första halva där Luleå krympt ihop för att försvara ig men Ulfven körde på otroligt och både 3-3 och 3-4 kom som färdiga fallfrukter.

Först då vaknade Luleå och började spela hockey igen, kvitterade till 4-4, och under andra halvan av perioden och under övertid var det rejält övertag för Luleå men Ulfven stod emot då sållet blivit rena muren och väl i straffar...ja.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Hur än matcherna ser ut kan man aldrig räkna bort Warulfven och vi fick lära oss den läxan igen och kan aldrig glömma att...