Luleå HF

115827 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1941065

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Och OK om de inte hinner med att se detta och OK om de inledningsvis tar ett felaktigt preliminärt beslut.

Men när de får stå och veva repriser gång på gång i önskad hastighet utan att inse vilket beslut som är korrekt...då måste det handla om något annat.

Och vore jag domarbas skulle jag omedelbart inse att den och den ska fasas ut så snart som möjligt. Problemet är att det finns så många som behöver avpoletteras och enda långsiktiga lösningen är att
• rekrytera lämpliga personer (vilket jag tror är det absolut viktigaste)
• förbättra utbildningen (viktigt, men alls inte lika viktigt som ovanstående)
• åstadkomma acceptabla villkor. Förbund, liga, allsvenska, klubbar och domare MÅSTE arbeta bort det jävla tjafs som spelare/tränare pysslar med och eldar på publiken med. Arbeta för att införa Rönken-regler för samtliga.

Det här har ju varit väl känt i många år samtidigt som man vetat att det kommer att ta tid. Men nu har det gått så många år utan attd et blir bättre och det är inte acceptabelt.

OCH:

Se för fan till att flytta det jävla situationsrummet långt åt helvete bort från SeMer och självutnämnda SeMerexperters maligna inflytande. Och tillsätt därefter kompetent personal i situationsrummet. Lärlingen halkade in på ett bananskal ditlagt av hans polare hejdsanhejsan och han har sedan länge visat att han är fullständigt olämplig: först genom korkade ebslut en säsong igenom, därefter genom att inte sköta sitt jobb utan att fråga farbror swikegård och farbror lindström vad han ska "tycka".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja, situationrummets bedömningar är helt åt h-vete och nu talar jag givetvis inte enbart för Luleås räkning utan hela SHL...om man ska få nått förtroende för rummet nå mer krävs att en kompetent person sitter där och att alla situationer bedöms lika. Som det är nu kan ett mål dömas godkänt en match för att nästa dömas bort. Likadant är det med tacklingar, man vet inte vart nivån ligger.
Det var iaf kors i taket att både Wikegård och Rönnqvist tyckte att Lundeströms bortdömda mål var horribelt och skulle varit mål.
Kommentera