Luleå HF

115822 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1942139

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaca: Ja, det blev sex matcher, rätt väntat, men läser att Sanny ville att det skulle varit ännu mer eftersom det dels var helt medvetet och fult samt dessutom återfall redan tre månader efter förra gången.

Det kanske han har rätt i Sanny, och bra att han säger ifrån om en Apa, men man undrar om han gjort det i fall det handlat om "He he, den jocke, den jocke...".

Visst var den medveten och ful. Påminde mycket om den Foppa avlossade mot Fernholm, fast Foppa hade högre fart och Fernholm rejält skör efter tidigare skador. Foppa fick sju matcher men avstä'ngningstiderna har ju successivt ökat.

Intressant också att från böterna läsa ut lönen. Enligt Madhawk blir böterna numera 12,5% av lönen för varje matchs avstängning.

När det gäller Jensen har han ju två färska domar.

Pölsan november 5 matcher 48 875 i böter.
Apan januari 6 matcher 73313 i böter

Av det kan man räkna fram att han i Pölsan tjänade 78 200 kronor i månad.

Men att Näsan värvade honom genom att erbjuda månadslönen 97 750 kronor!

Han fick alltså precis 25% höjd månadslön för att gå från Pölsan till Apan, så nu vet vi ett exempel på vad Näsan lockade med.

(inom parentes sagt kan vi då fortsatta den semantiska utbildningen avseende hockeyterminologi- Jesper förklarade ju att han gick till Apan eftersom han "ville bidra till laget" och det betyder alltså "jag var körd i Pölsan, fick inte ens byta om till match men jag fick 25% löneförhöjning för att gå till Apan")

Å andra sidan förlorar Jensen nu nästan motsvarande hela den löneförhöjningen för resten av våren.

Smart kille, Jensen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Galna höken räknar på det här, verkar ligga på 170 laxar, rätt bra lön.
Kommentera