Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1944462

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Således uppehåll för en koskenkorvakupp just nu, även om den tycks kalla sig efter en färgproducent eller något annat väldigt hockeyrelaterat.

Tre Kronor spelar ikväll mot Tjeckien och har fyra spelare från serieledarna Luleå Hockey: Sellgren, Engsund, Lundeström och Larsson.

Det lovar förstås gott men tyvärr har en köpe-Apa råkat slinka in i Tre Kronor, som varit tillfredsställande apfritt sedan lång tid nu. Trist att kronorna besudlas av en apa - nu blir det väl jockar, fläskisar och Ahlm-misstag som vanligt - har de inte lärt sig något av tidigare då köpespelande primadonnor som "OS-linan" och sänkt laget genom att tillföra ingenting alls annat än att ta plats för riktiga spelare, samt dessutom skämt ut landet genom fula filmningar, t ex Fläskbergets vidriga hollywood på en liten norrman?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå Hockeys damlag.

Beundras, hyllas, pekas ut som föredöme av samtliga spelare, samtliga lag, samtliga intresserade av damhockey i Sverige och andra länder.

Men så finns det ett litet antal maligna apor som på nätet hånar och hatar vår damhockey, och detta med stöd av den sektmentalitet av närmast psykiatriskt valör, som karakteriserar enstaka företrädare för Apan. I synnerhet ApPea, denne säkerställde brottsling som förklarar att Apan har "hela blygdens lag" och definierar blygden som Norrbotten och Västerbotten, med en megalomani som applåderas bland pure white trash med sex fingrar och samma efternamn, medan övriga världen skakar på huvudet.

• Apans damlag som får stryk med tvåsiffrigt av SDHLs bottenlag?
• Jämfört med världsmästarna från Luleå Hockey?

Det är som att se en slemmig gråsugga krypa fram från gyttjan, upptäcka en örn flygande på 1000 meters höjd, varpå gråsuggan kvider "jag kan minsann flyga bättre än du, men jag vill inte"....

Eller som att läsa ett "inlägg" av det ena apmonstrumet, medan det andra monstrumet hoppar av hysterisk glädje och jublar åt "poesin" samt rekommenderar Nobelpriset i litteratur till gråsuggan/apmonstrumet...
Kommentera