Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1944600

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Betr påståendet att Piteå först erbjöd Apan ta över SDHL-laget är det en text av ante08 skrivet 11 nov 2018.

”Samtidigt får AIK skylla sig själva. Tänk vilket lag AIK kunna haft nu om man inte la ner damlaget för några år sedan man hade nog spelat SDHL vid det här laget. Synd för brudarna! Man fick ju erbjudande om att ta över Piteås damhockeylag för några år sedan men tackade nej tyvärr.”

Återigen ett exempel på en Apsanning (lögn). :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Det där inlägget känns som ett väldigt löst rykte! men visst det kanske var så eller så var det inte så! vem vet ;)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Perfekt! Helt strålande och dessutom elegant att identifiera och leverera kunskap direkt inifrån aporna själva som visar att när de nu gnyr och gnäller på oss är fakta - som vanligt - bara att det är Apan själv som har sig att skylla, för ApPeas inkompetenta bedömning för sjuhundrade gången i ordningen.

Man undrar ju hur det står till mellan öronen på sekteristerna som har sådan extrem hybris att de, i samband med sin av andra framtvingade men halvhjärtade satsning, har mage att försöka klanka ned på den unika succén att ta Luleås damhockey till världsmästarklubb.

Ujuj...
Kommentera