Luleå HF

115480 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1944916

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Shit! Två minuter in på andra får Winnipeg in 2-1.

Det är först ett snyggt långpass för Ottawa till centralt bortre blå och en spelare kommer naken för 3-0 men vakten räddar. Och det följs direkt av att Jets kommer 2 mot 1 och Ottawabacken lämnar skytten som är Patrick Laine - naken för ANders att ta hand om, medan han själv hindrar bass till Jets-spelaren på andra sidan. Men Laine slår ett stenhårt pass som passerar Ottawabacken och trots att ANders kastar sig hinner han inte över för att täcka helt, eftersom den andre Jets-spelaren slår ett direktslagskott och Jets är inne i matchen och därefter har de tryckt på.

5,5 minut spelade av andra och Winnipeg har skotten 4-6.

Anders är suverän på att rädda förstaskotten när han ser dem, och Ottawas backar är riktigt duktiga på att rensa framför mål så att Jets inte får chansen på de returer som kommer när Anders inte klistrat skott.

Jag gillar Ottawas försvarsspel vilket passar utmärkt för Anders och för "Luleåutbildade vakter". Inte samma villervalla som i flera av de klubbar han spelat för senaste åren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ytterligare ett fint långpass till bortre blå varpå en ottawaspelare kommer fri och en winnipegback väljer att fula för att soppa honom. Och nu blir det PP för Ottawa!

Oj! De hinner bara spela tio sekunder varpå Ottawa från tekningskrysset pangar in 3-1 på en helt oskymd Brossoit! Grejen är den att det är identiskt mål med 2-0-målet och båda dessa - visserligen är väldigt bra skott - men de räknar man INTE med att en vakt ska släppa in idag.

3-1 för Ottawa nu trots 19-24 i skott vid 11 minuter spelade av andra perioden.

Brossoit har alltså 81,25% medan Anders har 95,83%. Tror att matchen-i-matchen mellan de båda ex-oljanvakterna lutar över till fördel Anders...:-)
Kommentera