Luleå HF

88913 inlägg · 862 ämnen

Inlägg #1944930

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Snygg kontring av Ottawa som sågar sig igenom och sätter 5-1 på Brossoit!

Den här matchen kommer Ottawa att vinna och det blir lagets sjätte vinst på 20 matcher - samtliga sex med Anders vid spaden.

Det här är enligt min mening den bästa match jag sett Anders och Ottawa spela!
Uppladdat:

216x300-skarmavbild-2019-02-09-kl-210740_0.png

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
SATAN! 40 sek kvar och Jets får in 5-2. Det är ett långskott och en massa spelare fra,mför, men Anders har räddat massor av sådana skott i matchen. Men det här går i genom till förvåning för Anders och för alla andra.

Men gissa vad - Anders utses till matchens första stjärna, bästa spelaren i matchen. Och det för andra matchen i rad nu!

Winnipeg Jets vinner skotten med 46-32 men Ottawa vinner matchen med 5-2!

95,7% räddningar av Anders, 84,4% av "bäste vakten i NHL för närvarande"; ex-oljan Brossoit.

Det här var en jäkligt svår uppgift och man hoppades att Anders skulle få chansen att bli vald i stället för Andy.

Farligt uppdrag, men om han lyckades skulle hans fortsatta chanser för Ottawa öka rejält!

Och som han tog chansen! Underbart! Nu blir det allvarligt talat allt svårare för ANdy att få tillbaka spaden för hur ska Boucher motivera att Anders inte ska fortsätta nu? Anders Nilsson har räddat osannolika >>95% skott i snitt åtta matcher i rad och hur ljuvligt måste det inte kännas för honom att änk-ligen få det genombrott han gjort sig värd att få.

Faktum är att Ottawas sätt att spela hockey passar Anders som hand i handske och det har jag inte varit med om att han fått spela i sådan perfekt omgivning under alla sina år i NHL. Och Anders i den match vi nu sett var bättre än någonsin. Läste omedelbart var skott skulle komma och blev stor och de puckar som skulle förbi honom plockade han. Han har ofta i matcher stått rätt men varit mer orörlig och lite långsam att ta tillbaka position när han behövt eller komma upp när han gått ned. Men i den här matchen var han ,mycket rörlig och oerhört vaken och följde puck och spel som en örn och trots det - inte fladdrig alls - utan just perfekt bara för när skott kom - och det kom en jävla massa; förutom de 46 på mål >>50 just utanför - då stod han precis rätt och stilla och stor och nästan omöjlig att hitta lucka på.

VILKEN FANTASTISK kväll för vår härlige målvakt från Luleå!

Var detta den kväll då Anders karriär ordentligt tog klivet upp på yppersta NHL-nivå?

Man blir glad.
Uppladdat:

450x300-dy-dbucwsaaaoqy_3.jpg

+1
Kommentera