Luleå HF

88913 inlägg · 862 ämnen

Inlägg #1944967

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Yep:-) Men han spelar fortfarande med regnbåge på hjälmen och kommer att vara en av framträdande profiler om några dagar i NHL när man propagerar för allas rätt till hockey och annat.

Man blir stolt över en sådan fin ambassadör och klingar fint från Luleå, där vi gått före i syfte att ge både män och kvinnor vettiga villkor för hockey.

I det sammanhanget får man tyvärr påtala Apans alla krumbukter men också Fulundas skamliga beslut att inte låta hockeydamerna från Göteborg ansluta till klubben. Liksom Bengtzéns fullständiga haveri när det gäller DamPölsan - men det betydde förstås att Sara Grahn bad att få komma till framtiden och Luleå så nu har vi både Sara och Maria:-)
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Smålyssnar på trasans podd, då de var i Luleå i samband med seriefinalen vi vann mot Djurgårn och de intervjuar landslagsjanne, som får ta ut sin allstarfemma från spelare han lirat med:

Hento
Petter-Ågi
Fabbe-Burra-Limpan

Lite oväntade val kanske; janne prioriterar spelare som kom till jobbet varje dag och varje byte; han kunde gott ha plockat in Ledin också, Bulan, Skuggan, ja när man börjar räkna upp folk finns det hur många som helst. Limpan kommer sannolikt med eftersom han är magisk helt enkelt.

Men tänk hur många man skulle kunna placera i en allstarfemma! Framför allt om man skulle räkna även spelare på 80- och 90-talet och inte bara under jannes karriär i Luleå. Janne ser förstås - med undantag för Limpan - framför allt på spelare som bidragit defensivt. Annars under jannes tid skulle jag kunnat tänka mig flera med mer framträdande offensiva egenskaper t ex Lubos Bartecko; Linus Klasen var också härlig; och räknar vi verkligen bort Mikael Renberg?!
Kommentera