Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1945296

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och Pölsan kvitterar direkt efter vårt misslyckade PP.

Det är Bertilsson som lyfter ett pass ända nedifrån bakom egen förlängda mållinje och precis vid botre blå tar Boqvist emot den på Volley så snyggt att han får fart framåt och blir sopren samt på halvdistans pangar in 1-1.

Mycket snyggt mål, bara att applådera.

Minuterna efter Pölsans 1-1 full fart på Pölsan men Luleås står någorlunda emot. Därefter tar Mannberg en utvisning för hakning och den är helt korrekt dömd.

Luleå får försöka hitta ett PP igen...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Riktigt bra PP den här gången och Luleå kommer nära och är just nära men lyckas inte måla. I samband med att PP rinner ut men Luleå fortfarande har puck och ska avlossa skott signalerar Jocke att han tappat plocken och zebran blåser av.

Känns rätt rimligt att inte utsätta vakt för spel utan plock, men undrar vad reglerna säger. Har inte sett det tidigare men kan det fungera som en "tjeckisk time-out" dvs flytta målet för att få avblåsning i prekärt läge?

Nog för att man sett värre typ när en ung Markan åkte ut för att nå en långpuck, och blev pååkt av en kanadick eller om det var en amerikan, varpå Markan snurrade runt ungefär 15-20 ggr medan han kastade av sig all mundering för att till slut stå där bara i susp, typ....
Kommentera