Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1945484

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja det märktes idag att det är två lag med samma taktik o två bra målvakter. Men förutom Bokvist och källman så är det tunt framåt för gävlarna.
Tycker vi vinner rättvist. Men vi skulle ha tagit tre pinnar. Farley pigg och fabbe blir fan nästan bara bättre och bättre
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Jo, håller med. Efter två perioder rätt jämnt och gissningsvis rättvist 1-1 mycket pga två bra målvakter. Men i tredje mer övertag från Luleå, fastän man trott det skulle bli tvärtom. Känns som att vårt lag samspelade bättre rakt igenom medan Pölsan mer fick lita på individuella prestationer och framför allt förstalinan.

Dock illa med snedvriden zebrainsats och som Bulan påpekar efter match borde Luleå haft straff när Isac åker förbi vakt med god chans att slå puck i mål innan Danielsson hugger honom rejält på handen. Uselt av zebrorna att blunda för del och de blundade för flera ytterligare incidenter från Pölsor under match, medan de gav Luleå två tveksamma utvisningar fast blundade för en tydlig.

Ur den aspekten kan jag tycka att vi borde varit värda alla tre poängen, men får framför allt vara nöjd med att vi trots allt visade rätt bra spel fast det var i den gävliga arenan.

Nu har vi ytterligare en svår motståndare på torsdag - Malmö med laget som opassar oss big time.
Kommentera