Luleå HF

115849 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1945507

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ha! Nu är det klart!

Ottawa har kallat upp Filip Gustavsson från AHL-laget Bellevue och Filip kommer att vara ombytt, som reserv för Anders Nilsson, som har spaden för Ottawa i natt!

Grattis - jättegrattis - till Filip Gustavsson som inatt gör NHL-debut! Visserligen för att i första hand sköta båsdörren men de facto beredd att ta spaden om det skulle behövas för att hans vaktpartner - också från Luleå Hockey - behöver avlastas.

Allvarligt talat tror jag faktiskt att Filip skulle lyckas alldeles utmärkt med Ottawa-spade eftersom laget har ett fint fungerande försvarsspel passande luleutbildade vakter där de visserligen tillåter flest skott från motståndarna av alla NHL-lag - men skott utifrån sopm vakten ser medan de prioritera att rensa i slottet i målnärhet och rensa undan andrapuckar.

Men troligen håller Anders spaden matchen igenom förstås.

Otroligt, fantastiskt, underbart!

Två Luleåmålvakter som spelar match för samma klubb i NHL, fan-fuckin'-tastic!

Och det stannar inte där. Vi har hela fem luleåspelare på matchen:

OTTAWA
• Anders Nilsson
• Filip Gustavsson
• Christian Jaros

CAROLINA
• Lucas Wallmark
• Justin Williams

Un-der-bart!

Fy fan så avundsjuka Aporna ska vara. ApPea åker ut till sommarstugan med två helbuteljer skogsstjärnan och stänger av telefonen "det här finns inte".

:-)

I vilket fall håller vi alla tummarna för att Anders lyckas och fortsätter leverera kanonmatcher. Nu har han gjort det länge och slagit sig fram till att bli den vakt som Ottawa satsar på men villkoren för vakter i NHL är extremt tuffa och det kan räcka med en floppmatch så är allt förkylt igen.

Kom igen Anders, fortsätt lyckas och fortsätt arbeta för att nå den lycka du är så värd!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fem spelare från Luleå Hockey i en och samma NHL-match!

Är det rekord för svensk hockey i NHL? Troligen, ja.

Hur är dem med aftondrakarna och Hockeysverige, som betalar anställda för att svassa runt där på andra sidan pölen för att vid sidan av lyxlivet leverera rapporter av intresse för svensk hockey då och då?

Har det noterat denna unika händelse?

Naturligtvis inte.

Man får ju förstå att aprunkarna på Hockeysverige inte orkar med, eftersom de lagt all krut på artiklar som den länkade.

Där man med an fyllig artikel inklusive tre idolbilder på den det handlar om - Anton Lindholm från Apblygden - en nisse som lyckats leverera en passning var 15e match i NHL senaste tre säsongerna - nu återigen för fem dagar sedan var uppkallad till NHL för att ev. få spela...Klart att Hockeysverige måste skriva Stora Hyllningsartikeln för ex-apan för den jättehändelsen!

Nu blev det ingen match för Lindholm och han är redan återskickad till farmen. Inte så konstigt kanske. Under säsongen har han bara blivit insläppt i NHL två matcher och då levererat 0 0 0 0 med bara märkbart resultat i plusminus, där han gått minus. I AHL har det inte gått mycket bättre. 34 matcher i år, en passning var femte match bara.

Nehejnä. Den megahändelsen att misslyckade Lindholm blev uppkallad för att ev. få delta - det bedömde aprunkarna på Hockeysverige vara en megahändelse att spegla med jättehyllningsartikel. fast han fick förstås inte spela utan skickades ned i AHL igen.

Men att fem spelare från Luleå Hockey deltar i en och samma NHL-match - det har man inte ens lagt märke till, än mindre skrivit ett skit om.

Men man får ju förstå det, att de är upptagna. Med att planera nästa jättereportage men planerar. Troligen kommer det att handla om att Näsan tänker snyta sig. Eller att ApPea funderar på att tala sanning, någon gång.
Kommentera