Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1945948

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Du skrev ju nyss

"Jag har själv min släkt från Skellefteå och nog finns det ett gäng pajasar på olika forum som älskar att höras och hat,
När det kommer till dryga supportar tror jag nästan ingen klubb har samma typ av "vi mot världen" supportrar som finns i luleå som verkligen älskar att hata så fort skellefteå kommer på tal"

Detta tolkade jag definitivt som att du tycker att era fans beter sig bättre än våra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Säger inte att vi är varken bättre eller sämre men jag tror att på grund av våra "snabba framgång" stuckit lite väl mycket i ögonen på många luleåfans som nog såg fram emot ett norrlandslag till i SHL och det i kombination av ett gäng pajasar med hybris från våran sida är som att kasta bensin på en majbrasa och sen går drevet!

Jag jobbar på en VVS firma och vi har projekt både i Norrbotten och Västerbotten och kommer du in på en arbetsplats i skellefteå så nämns inte luleå särskilt ofta annat än vilket lag håller du på? men då man kommer till luleå så är det nästan mer en regel att sitta och klaga på skellefteå i samband när man berättat vem man håller på! vilket är lite lustigt egentligen!
Kommentera