Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1945977

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vet många som gillade Skellefteå AIK tidigare men pga det du skrev ändrat åsikt. Sedan så har många blivit less på saik supportrarnas dryga sätt efter lagets framgångar. Där Yoda och babsan är två lysande skräckexempel
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Yoda och FB är troll som ska bemötas med tystnad, det är det ända sättet att få dom att sluta, varje gång nån försöker ta en dialog får dom bara att fortsätta, nån enstaka gång kläcker Yoda/FB ur sig nåt bra inlägg som jag ibland gillat/svarat men då är det bara en tidsfråga innan det totalt kukar ur igen!
Tyvärr
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Kollar upp officiella hemsidan med jämna mellanrum för att få ta del av laget mot Malmö så snart det finns tillgängligt.

Inte ännu, men som regel intervjuar Robban någon spelare och i dag var det Jonas Berglunds tur.

Jag gillar ju att lyssna på spelarintervjuer av olika anledningar - bl a för att höra hur många som inleder varje svar med "Nej, men..." vilket de flesta spelare gör ofta på varje fråga.

Jonas överraskar genom att variera sig mer än de flesta. På sex frågor inleds svaren med:
• Nej, men...
• Nej, men...
• Nej, men...
• Jo, men...
• Nej, men...
• Jo, men...

Blev lite överraskad vid fjärde svaret: hade man hört rätt? Men så klipper han till med en ytterligare vid sjätte svaret. Elegant!

"Nej, men..."-svaren är även utbredda bland tränare. Högst "Nej, men..."-frekvens uppmäts i akuta situationer som intervjuer före-under och efter match.

Ett undantag finns. Bulan. Han svarar aldrig ogenomtänkt och floskelartat utan kommer alltid med tydligt och språkligt utmärkta svar.

Indikerande hur tydlig han även är som tränare när han kommunicerar med spelarna förstås.

Imponerande!
Kommentera